FYSIOTHERAPIE EN BEKKENCENTRUM

Wacht niet langer en maak een afspraak!

In onze praktijk streven we naar de
    best mogelijke, persoonlijke gezondheidszorg.     
    


FYSIOTHERAPIE EN BEKKENCENTRUM

 is een praktijk voor:

  • algemene fysiotherapie KNGF
  •  sportletsels, algemene en sportrevalidatie, medical taping
  •  dry needling in buik-, bil-, bovenbeen-, bekken-(en -bodem)gebied
  • geregistreerde bekkenfysiotherapie NVFB
  •  seksuele counseling bij bekkenbodemklachten NVVS

Naast een ruime behandelruimte is er een geoutilleerde oefenruimte, waar naar hartenlust getraind kan worden.

De praktijk is sinds 2004 gevestigd aan de Rustenburgerweg 75 te HEERHUGOWAARD

 

Het doel is de gezondheid, de zelfstandigheid en het comfort van onze patiënten en hun familie zo veel mogelijk te bevorderen.

We nemen ruim de tijd om goed naar onze patiënten te luisteren en een individueel zorgpakket aan te bieden dat het best aansluit op hun behoeften.

Neem gerust contact met ons op als u of iemand in uw omgeving paramedisch advies of zorg nodig heeft. 

We helpen u graag!

 

 

 

 

 

ANGELA RUITENSCHILD 

heeft jarenlang sporters begeleid en behandeld op het sportveld en bij sportevenementen (o.a. triatlons, herenvoetbal, dameshockey, marathon, Roparun). Ook heeft zij muzikanten voor of na hun grote concerten behandeld.

Ruime ervaring als fysiotherapeut heeft zij opgedaan in verschillende praktijken, ziekenhuizen, revalidatiecentra, en rugcentra in zowel Nederland als in de Verenigde Staten.

Daarnaast was zij nauw betrokken bij de opzet van een ergonomische bedrijf en ontwikkeling van een ergonomische werkstoel. Waarbij ook werkplekonderzoek en ergonomische lezingen tot haar taken behoorde.

Al enkele decennia geeft zij ook trainingen, scholing en adviezen m.b.t. rug- en bekkenklachten (o.a. 10 jaar patiënten met de ziekte van Bechterew).

De laatste decennia heeft zij zich vooral gespecialiseerd in buik, bekken- en bekkenbodemklachten bij zowel mannen als vrouwen, zwangerschapsklachten en seksuele klachten m.b.t. de bekkenbodem.

-------------------------------------

 Opening praktijk  Corona regels 

februari 2022

RIVM en de Overheid hebben groen licht gegeven om de deuren van de Fysiotherapiepraktijken te openen. Dit rekening houdend met RIVM-richtlijnen en de regels voor infectiepreventie en afstand houden. Dit houdt in dat we patiënten met Corona verschijnselen (ook milde!) niet op de praktijk kunnen behandelen, het gaat hierbij om de volgende klachten:

  • ·      Neusverkoudheid, verstopte neus, snotneus, etc.
  • ·      Hoesten, keelpijn, etc
  • ·      Benauwdheid
  • ·      Koorts
  • LET OP OOK  ALS U 1 OF MEER VAN DE BOVENSTAANDE VERSCHIJNSELEN HEEFT , MAAR  NEGATIEF VOOR CORONA BENT GETEST DAN BENT U NIET WELKOM IN DE PRAKTIJK.

Ook als u gezinsleden/ huisgenoten heeft met bovenstaande klachten willen we u vragen niet naar de praktijk te komen. Als u klachten heeft maar de fysiotherapeutische zorg niet uitgesteld kan worden zouden we u willen vragen om contact op te nemen met de praktijk. 

Op de praktijk hebben we de nodige maatregelen getroffen . Iedereen draagt een MONDKAPJE. Daarnaast houden we ons aan de extra hygiëne maatregelen, geen handen schudden, extra handen wassen, desinfectie van de meubels, deurklinken etc., Zo vragen wij u als patiënt(e) ook uw handen te wassen, van te voren te douchen, schone kleding te dragen en zelf 2 handdoeken mee te nemen.

We zijn heel blij dat we u weer de zorg kunnen bieden en we zullen er alles aan doen om weer samen met u aan uw gezondheid te werken.

 

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag, u kunt ons bereiken via de contactgegevens.